nice big nipples and big big boobs and pussy videos indiansexmovies.mobi filho da puta vou comer seu cu arrombado do caralho babe porn indian desi actress short and hot nude bold photos

L'AUTOCARAVANA

L’autocaravana és una CITROEN SUN LIVING S70 SL 2022, té un motor 2.2 de 140cv, funciona amb carburant Diesel i Adblue, porta airbags pel conductor i acompanyant, ABS, direcció assistida, radio/usb, equip multimèdia amb retrocamara, tancament centralitzat, dipòsit d’aigua residual amb calefacció, seients davanters giratoris amb reposa braços, seients de passatgers amb isofix, roda de recanvi, cadenes per la neu, mànega d’aigua, anivelladors, escales pels llits, cable de connexió a la xarxa elèctrica i adaptador, bombones de gas propà, joc de taula i cadires per l’exterior, i sobretot oferim quilometratge il·limitat.

Places i dimensions

És una autocaravana de 4 places espaiosa i perfecta per a una família o grup d’amics per fer del vostre viatge un somni amb totes les comoditats. Té una alçada de 2’90 metres i 7 metres de llargada, molt fàcil de conduir per gaudir de l’aventura.

Espai comú

Disposa d’un gran menjador, amb taula extensible amb 5 seients. La cuina està totalment equipada, amb pica per rentar els plats i 3 focs per cuinar, i una nevera de 142 litres de capacitat, amb congelador. En aquesta zona hi ha armaris i calaixos per poder emmagatzemar tot el que faci falta, i tota la il·luminació és amb llums leds.

Bany

El bany està format per una dutxa, amb mampara corredissa, un wc químic, i una pica abatible. També hi ha armaris, miralls i una claraboia amb mosquitera.

Garatge

El garatge és de gran capacitat, amb endolls per e-bikes i a més a més disposa de calefacció.

Dormitori

L’habitació posterior consta de tres llits individuals o un de gran de més de 2 metres d’amplada per 2’10 metres de llargada, hi ha armaris a la capçalera i a la part inferior a cada costat, aprofitant d’aquesta manera el màxim d’espai per poder guardar totes les coses. Al garatge hi ha l’escala per pujar als llits. Disposa de televisió de 22 polzades. Té dos punts de llum leds a la capçalera i endoll usb.

Segon dormitori

Mentre que l’habitació de la part del davant està formada per un llit abatible de 1’05 metres d’amplada per 1’85 de llargada, hi està ubicat a sobre la taula del menjador. Al garatge hi ha l’escala per pujar al llit. Té barreres de protecció, un punt de llum led a la capçalera i un endoll usb.

Plànol de dia

Plànol de nit