nice big nipples and big big boobs and pussy videos indiansexmovies.mobi filho da puta vou comer seu cu arrombado do caralho babe porn indian desi actress short and hot nude bold photos

PREGUNTES FREQÜENTS

De quantes places és?

4 places

Hi ha límit de quilometratge?

No, totes les tarifes són amb quilometratge il·limitat

Es poden portar animals de companyia?

Ens agraden molt els animals de companyia, però no s’hi poden portar.

Es pot fumar a dins de l’autocaravana?

Està totalment prohibit fumar a dins de l’autocaravana.

Disposa de Isofix per les cadiretes dels nens petits?

Si, hi ha 2 Isofix als seients dels passatgers.

Disposa de TV?

Si, hi ha una Tv de 22 polzades.

Està equipada amb tots els estris de cuina?

Si, porta tots els estris necessaris.

Està equipada amb tota la roba de llit?

Si, està equipada amb tota la roba de llit, i també amb les tovalloles de bany.

S’ha de pagar alguna fiança per llogar-la?

Si, en el moment de la recollida es farà una reserva de 600€ mitjançant targeta de crèdit (indispensable) en concepte de fiança, i la targeta ha d’anar a nom de l’arrendatari. Si no es pot fer la reserva d’aquesta fiança no s’entregarà l’autocaravana. No s’accepten fiances amb metàl·lic per motius de seguretat.

Quan es retorna la fiança?

La fiança serà retornada després de la revisió de l’autocaravana per part de l’arrendador, que determinarà l’estat del vehicle a la seva devolució. Si tot és correcte en un període màxim de 48 hores es procedirà al retorn de l’import de la fiança. En cas de que s’hagi produït algun dany o desperfecte, l’import d’aquest es deduirà de la fiança. En cas de no poder fer la valoració dels desperfectes de forma immediata, es disposarà de 30 dies per efectuar la liquidació corresponent o la devolució de la fiança, segons procedeixi en cada cas.

Quin carburant utilitza l’autocaravana?

L’autocaravana utilitza carburant dièsel. Està prohibit usar qualsevol altre carburant.

Disposa de portabicicletes?

No, per motius de seguretat i per evitar robatoris. De totes maneres el garatge de l’autocaravana és prou gran com per dur-hi bicicletes, taules de surf, esquís…

Com s’entrega i com s’ha de retornar l’autocaravana?

Us entregarem l’autocaravana neta, amb el dipòsit de gasoil ple, el dipòsit d’aigües netes ple i el dipòsit d’aigües grises i el dipòsit del WC net i buit. Ens l’haureu de tornar neta, amb el dipòsit de gasoil ple, el dipòsit d’aigües grises buit i el dipòsit de WC net i buit. En cas contrari s’aplicaran les penalitzacions establertes en les condicions de lloguer de l’autocaravana.