nice big nipples and big big boobs and pussy videos indiansexmovies.mobi filho da puta vou comer seu cu arrombado do caralho babe porn indian desi actress short and hot nude bold photos

AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

El present lloc web www.caravancat.com és propietat de Josep Itó Riu, amb DNI 77737098L, i domicili a l’Avinguda Pau Casals, 34 1a, Avià, 08610 (Barcelona) amb la qual cosa queda a disposició de tots els usuaris que pretenguin demanar informació o contractar els nostres serveis.

 

L’accés a aquest lloc web implica l’acceptació expressa de l’usuari a les presents Condicions d’Ús, les quals podran ser modificades o substituïdes pel titular en qualsevol moment i sense previ avís.

 

La pàgina de www.caravancat.com és totalment gratuïta i no està sotmesa a cap mena de subscripció.

És una web destinada exclusivament a donar informació i sol·licitar reserves de lloguers d’autocaravanes.

CONDICIONS D’ÚS

La finalitat d’aquest lloc web és informar públicament i gratuïtament dels serveis de Caravancat, oferint als usuaris informació, serveis i continguts a través de la web. La informació continguda en aquest lloc web és vigent en la data de la seva última actualització i s’ha de tenir en consideració únicament a efectes informatius.

 

Caravancat rebutja qualsevol responsabilitat derivada de la utilització errònia dels continguts del lloc web i es reserva el dret d’actualitzar els seus continguts sempre que ho desitgi, d’eliminar tot o part del que consideri oportú i de limitar o impedir l’accés de manera temporal o definitiva. No es permet modificar el web o els seus continguts a persones alienes a Caravancat.

 

La informació sobre els productes i serveis de Caravancat proporcionada en aquest web són orientatius i aproximats, sense suposar una oferta vinculant per a Caravancat.

 

Caravancat no respon de cap manera de l’efectivitat o exactitud de la informació esmentada, quedant exempta de qualsevol responsabilitat contractual o extracontractual amb l’usuari que en faci ús.

 

L’accés a la pàgina web de Caravancat i l’ús de la informació que conté és responsabilitat exclusiva de l’usuari. Caravancat no garanteix que el lloc web o el servidor estiguin lliures de virus informàtics i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi, ni tampoc dels possibles problemes de seguretat que es puguin produir pel fet d’utilitzar versions de navegadors no actualitzades, ni de les conseqüències que es puguin derivar del mal funcionament del navegador.

 

Caravancat no es responsabilitza de la informació continguda en els enllaços a llocs web de tercers que apareguin en aquest lloc web.

 

En el cas d’utilitzar cookies o eines de caràcter similar, no s’utilitzaran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física que utilitza el web.

 

La reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer de la informació continguda en aquesta web i que es realitzi sense l’autorització prèvia de Caravancat, és una infracció que es castiga en la legislació vigent.

 

Aquest lloc web, les pàgines que el formen i la informació o elements que continguin aquestes pàgines, inclouen textos, documents, fotografies, dibuixos, logotips, marques, noms comercials o altres signes distintius, protegits pels drets de propietat intel·lectual o industrial dels quals Caravancat n’és titular o llicenciatari legítim.

 

Caravancat no atorga cap garantia sobre la licitud i legalitat de la informació o dels elements que contenen les pàgines d’aquest lloc web quan la seva titularitat no correspongui a Caravancat ni a les empreses del seu grup.

 

Queda prohibit, excepte en els casos d’expressa autorització, establir enllaços, hipervincles o links, des de portals o llocs web de tercers a pàgines del lloc web de Caravancat, o la que substitueixi en el futur, així com presentar les pàgines web de Caravancat o la informació que contenen sota frames o marcs, signes distintius, marques o denominacions socials o comercials d’una altra persona, empresa o entitat.

 

Caravancat es reserva el dret de modificar el contingut i les informacions disponibles al present lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.

CONDICIONS D’UTILITZACIÓ

El navegant es compromet a utilitzar aquest lloc web sense incórrer en activitats que puguin ser considerades il·lícites o il·legals, que infringeixin els drets de Caravancat o de tercers, o que puguin atemptar contra la moral o les normes d’etiqueta de la xarxa. Així mateix, el navegant es compromet expressament a no realitzar cap de les següents activitats:

 

  • Destruir, alterar, inutilitzar o de qualsevol altra forma de danyar les dades, programes o documents electrònics de caravancat.com o de tercers.
  • Obstaculitzar l’accés d’altres usuaris, així com a realitzar accions que danyin, interrompin o generin errors als sistemes.
  • Intentar llegir, esborrar, copiar o modificar els missatges de correu electrònic d’altres usuaris.
  • Utilitzar el sistema per intentar accedir a àrees restringides dels sistemes informàtics de caravancat.com o de tercers.
  • Intentar augmentar el nivell de privilegis d’un usuari en el sistema.
  • Introduir programes, virus, macros, exploits, o qualsevol altre dispositiu lògic o seqüència de caràcters que causin o siguin susceptibles de causar qualsevol tipus d’alteració als sistemes informàtics de caravancat.com o de tercers.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Des de Caravancat tractem la informació que ens faciliteu amb la finalitat d’atendre les consultes i els comentaris que ens pugueu enviar, prestar el servei que pugueu sol·licitar, realitzar la facturació d’aquest i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals.

 

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades.

 

Les dades no es cediran a tercers, excepte en aquells casos en què hi hagi una obligació legal.

 

Teniu dret a obtenir confirmació sobre si a Caravancat estem tractant les seves dades personals, per tant teniu dret a accedir a les vostres dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries. Les dades per contactar amb nosaltres són a la part superior d’aquesta pàgina.

 

Caravancat pot utilitzar cookies i fa ús de les adreces IP amb finalitats estadístiques.